Publicat pe Lasă un comentariu

Folosim materiale electrice de calitate pentru siguranta locuintei dumneavoastra

Ce materiale electrice folosim?

6586170_orig
materiale electrice de calitate

Utilizarea unei instalatii electrice alcatuita din materiale electrice de calitate reprezinta o investitie sigura. In zilele noastre exista mult mai multi consumatori de energie electrica decat cu cativa ani in urma, de aceea este nevoie de materiale electrice de calitate, care nu permit pierderi, au o eficienta ridicata si au un risc de accidente aproape nul.

Cateva marci de  materiale electrice folosite de noi si care va garanteaza calitatea:

– pentru prize, intrerupatoare: Legrand, Schneider, Gewiss, Merlin-Gerin etc.
-pentru tablouri electrice si sigurante electrice automate: Moller, Legrand, Schneider, Gewiss ( pe langa acestea mai folosim si o gama mai ieftina Comtec) in functie de ce doreste clientul.

Improvizatiile sunt periculoase!
Riscurile unei instalatii improprii sunt: INCENDIU, SCURT CIRCUIT, ELECTROCUTARE!

Utilizati panouri electrice noi si calitative, cele vechi ( cu patroane) nu mai corespund normelor actuale de siguranta si reprezinta un risc pentru locuinta si locatari.

Cine are voie sa intervina la instalatia dvs ?

La instalatia electrica a locuintei dumneavoastra singurele persoane care au voie sa intervina sunt electricienii autorizati de ANRE. Legea interzice accesul oricarei alte persoane sa intervina in vreun fel asupra ei.
Pentru reparatii de natura electrica va rugam nu incercati sa remediati problema singuri deoarece pericolul de electrocutare este foarte mare. Apelati la un electrician autorizat care va pune la dispozitie experienta, materialele de calitate si preturile sale avantajoase.

Cea mai mica modificare facuta de o persoana fara experienta sau cu materiale electrice de calitate slaba poate duce la un dezastru iremediabil. Nu va lasati influentati de pretul materialelor (daca sunt scumpe sunt si bune), apelati la un electrian autorizat la alegerea materialelor.

Daca apelati la echipa noastra dupa evaluarea interventiei va putem ajuta cu sugestii legate de materile de care aveti nevoie si marca cea mai buna care sa se pliez perfect dupa cerintele dumneavoastra.

Pentru o oferta de pret nu ezitati sa ne contacta-ti.

Apeland numarul de telefon: 0734.283.083 sau folosind formularul de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *