Publicat pe Lasă un comentariu

Inlocuire instalatie electrica

Prezentare instalatie electrica

instalatie electricaInstalatie electrica defineste un ansamblu de echipamente electrice interconectate intr-un spatiu dat, formand un singur tot si avand un scop functional bine determinat.

Orice instalatie electrica presupune o serie de echipamente electrice, precum si interconexiunile dintre acestea, realizate prin diferite tipuri de conducte electrice.

Exploatarea necorespunzatoare a instalatiei electrice sau improvizatiile executate de persoane necalificate si fara experienta pot provoca daune

Care este perioada de viata pentru o instalatie electrica?

In timp, o instalatie electrica se deterioreaza, in special cele de tip vechi care au deja 10-20-30 de ani si un grad de uzura ridicat. Aceste tipuri de instalatii electrice prezinta un risc major, deoarece izolatiile nu mai sunt corespunzatoare, materialele vechi si-au depasit garantia, multitudinea de consumatori casnici din zilele noastre o suprasolicita, instalatia nefiind proiectata pentru a rezista atat de mult.

Rezultatul unei astfel de supra-tensionari putand fi un scurt-circuit care poate lasa intreaga gospodarie fara curent electric sau ( in cel mai rau caz) un incendiu, care cu greu poate fi oprit.

Cum putem sa prevenim aceste lucruri??

In primul rand trebuie sa apelam la o firma sau un electrician autorizat pentru a ne verifica instalatia electrica. Si in functie de rezultatul obtinut sa reparam acolo unde este cazul, iar unde nu se mai poate face nimic este nevoie sa se inlocuiasca o instalatie electrica veche cu una noua la standarde moderne. Aceasta prezinta siguranta atat pentru locuinta cat si pentru locatari si este garantata sa functioneze o lunga perioada de timp fara probleme.

Cei mai folositi conductori la o instalatie electrica pentru o locuinta sunt de 2 tipuri:
– pentru circuitul de lumina conductor de 1.5 mm
– pentru circuitul de prize conductor de 2.5 mm

Pretul de schimbare al uinei instalatii electrice depinde de mai multi factori si este situat intre 800 – 2500 lei:

– cate camere are locuinta?
– ce tipuri de ziduri aveti in locuinta?
– ce modificari doriti sa faceti?
– daca firele circula si nu este nevoie de spart pereti tariful se reduce cu 40%.

Acesti factori enumerati mai sus sunt doar cativa care se iau in calcul pentru a crea cea mai buna si eficienta oferta pentru dumneavoastra. Nu exista niciodata o instalatie electrica identica, fiecare are particularitatile ei. Tocmai de aceea fiecare client trebui tratat cu maxima atentie si prezentata cea mai optima solutie pentru problemele lui.

Nu ezitati sunati-ne si va facem o evaluare gratuita. Apelati 0728.485.219

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *