Publicat pe Lasă un comentariu

Inlocuire instalatie electrica

Prezentare instalatie electrica

instalatie electricaInstalatie electrica defineste un ansamblu de echipamente electrice interconectate intr-un spatiu dat, formand un singur tot si avand un scop functional bine determinat.

Orice instalatie electrica presupune o serie de echipamente electrice, precum si interconexiunile dintre acestea, realizate prin diferite tipuri de conducte electrice.

Exploatarea necorespunzatoare a instalatiei electrice sau improvizatiile executate de persoane necalificate si fara experienta pot provoca daune

Care este perioada de viata pentru o instalatie electrica?

In timp, o instalatie electrica se deterioreaza, in special cele de tip vechi care au deja 10-20-30 de ani si un grad de uzura ridicat. Aceste tipuri de instalatii electrice prezinta un risc major, deoarece izolatiile nu mai sunt corespunzatoare, materialele vechi si-au depasit garantia, multitudinea de consumatori casnici din zilele noastre o suprasolicita, instalatia nefiind proiectata pentru a rezista atat de mult.

Rezultatul unei astfel de supra-tensionari putand fi un scurt-circuit care poate lasa intreaga gospodarie fara curent electric sau ( in cel mai rau caz) un incendiu, care cu greu poate fi oprit.

Cum putem sa prevenim aceste lucruri??

In primul rand trebuie sa apelam la o firma sau un electrician autorizat pentru a ne verifica instalatia electrica. Si in functie de rezultatul obtinut sa reparam acolo unde este cazul, iar unde nu se mai poate face nimic este nevoie sa se inlocuiasca o instalatie electrica veche cu una noua la standarde moderne. Aceasta prezinta siguranta atat pentru locuinta cat si pentru locatari si este garantata sa functioneze o lunga perioada de timp fara probleme.

Cei mai folositi conductori la o instalatie electrica pentru o locuinta sunt de 2 tipuri:
– pentru circuitul de lumina conductor de 1.5 mm
– pentru circuitul de prize conductor de 2.5 mm

Pretul de schimbare al uinei instalatii electrice depinde de mai multi factori si este situat intre 800 – 2500 lei:

– cate camere are locuinta?
– ce tipuri de ziduri aveti in locuinta?
– ce modificari doriti sa faceti?
– daca firele circula si nu este nevoie de spart pereti tariful se reduce cu 40%.

Acesti factori enumerati mai sus sunt doar cativa care se iau in calcul pentru a crea cea mai buna si eficienta oferta pentru dumneavoastra. Nu exista niciodata o instalatie electrica identica, fiecare are particularitatile ei. Tocmai de aceea fiecare client trebui tratat cu maxima atentie si prezentata cea mai optima solutie pentru problemele lui.

Nu ezitati sunati-ne si va facem o evaluare gratuita. Apelati 

NE CEREM SCUZE DIN MOTIVE PERSONALE NE SUSPENDAM ACTIVITATEA PE PERIOADA NEDETERMINATA. SPERAM SA REVENIM CAT MAI REPEDE IN AJUTORUL DUMNEAVOASTRA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *