Publicat pe 3 comentarii

Montare panouri radiante cu infrarosu cu materiale performante

Prezentare panouri radiante cu infrarosu

Montare panouri radiante cu infrarosuPanourile radiante cu infrarosu (transfer de energie prin unde electromagnetice) reprezinta o inovatie in domeniul sistemelor de incalzire datorita avantajelor numeroase pe care le au (nu produc poluarea, nu usuca aerul din incapare, incalzeste peretii si obiectele din jur, incalzeste podeaua, montare panouri radiante se face rapid).

Panourile radiante cu infrarosu reprezinta cea mai ieftina metoda de incalzire alimentata cu energie electrica. Pe langa functia de incalzire cu ajutorul acestor panouri mai beneficiati si de efectele terapeutice exceptionale, oferite de catre cristalul Turmalina care este folosit intr-un strat subtire peste elementul incalzitor, proprietate specifica panourilor radiante SunjoyPanouri radiante cu infrarosu la preturi foarte bune puteti achizitiona de pe acest site: www.panouri-radiante-infrarosii.ro/

Materiale necesarea pentru montare panouri radiante cu infrarosu

termostat (pentru a putea ajusta temperatura intr-o incapere);
dibluri (pentru fixarea pe perete al panoului si al termostatului);
stecher (majoritatea panourilor vin fara);
cablu electric de 2.5 mm (majoritatea panourilor au cablu conectat, dar doar 1-2 metri si de obicei nu este necesar sa ajungi cu el la punctul de conectare cu energie electrica);
canal de cablu pentru instalatie electrica (daca este necesar sa treceti pe la suprafata si nu doriti sa treceti cu cablurile prin perete);

Cel mai eficient randament pentru aceste panouri il aveti daca il montati pe tavanul locuintei.

Pasi de montare panouri radiante cu infrarosu

Primul pas pe care il aveti de facut la montare panouri radiante cu infrarosu este insemnarea locului si datul gaurilor pentru introducerea diblurilor necesare la fixarea panoului radiant cu infrarosu si a termostatului.

Al 2-lea pas este reprezentat de conectarea cablului de care aveti nevoie pentru legarea panoului la o sursa de electricitate (unele panouri radiante cu infrarosu nu au cablu si trebuie sa il conectati pe spatele acestuia, daca il fixati pe perete nu veti mai avea acces la acel spatiu).

Al 3-lea pas la montare panouri radiante cu infrarosu este fixarea panoului radiant cu infrarosu si a termostatului pe perete sau tavan prin introducerea diblurilor amintite in pasul 1.

Al 4-lea pas il reprezinta prinderea pe perete al canalului de cablu si legare stecherului la cablul electric.

Acesti pasi par foarte simpli. Apelati la Electrician Bucuresti pentru a inlatura orice risc. Depinde de dumneavoastra daca vreti sa va complicati sau doriti sa dormiti linistit.

Tariful de montaj al unui panou radiant difera in functie de dimensiunea acestuia intre 80 – 130 lei cu materialele noastre.

3 comentarii la „Montare panouri radiante cu infrarosu cu materiale performante

 1. Buna ziua,
  am o hala neincalzita pentru care am achizitionat 5 panouri radiante de inalta temperatura ECOSUN S+ 24 2400W plus termostatul si as dori sa le monteze cineva care stie.Hala se afla in Afumati Ilfov.As dori sa stiu daca este posibil?
  Va multumesc

 2. Salut
  Nu va suparati. Montati orice marca de panou radiant?
  Am si eu un panou radiant industrial de 900 w ma puteti ajuta?

  1. Buna ziua
   Da montam orice marca de panou radiant.
   Noi pe partea de montaj am colaborat si cu cei de la https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/.
   Dar putem sa asiguram montajul in Bucuresti sau maxim 30 de km in jurul acestuia.

   Daca aveti nevoie de sfaturi despre montaj puteti sa ne contactati.
   Va doresc o zi buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *